fbpx
Image Alt

Fotosessioonid

  /  Fotosessioon   /  Mida oodata portree pildistamiselt
Portreefoto

Mitte igaüks ei lase ennast igapäevaselt profifotograafil pildistada. Kõik see, mis meile – fotograafidele – tundub nii igapäevane, võib tunduda sulle täiesti võõras. Paneme kirja mõned mõtted, et pildistamisele eelnevat närvi pisut maha rahustada ja protsessi kohapeal nautida.

 

Peale seda, kui oled otsustanud pildistamisele tulla, tuleks valida asukoht, kus pildistamine toimuda võiks.  See võib toimuda nii õues, stuudios kui miks mitte ka sinu enda kodus. Mõtle kas sinul, sinu kaaslasel või perel on oma lemmikkoht, hobi, stiil, mis võiks ka pildistamist toetada. See annab piltidele juurde sinu nägu ning unikaalsust. Kui mõni kindel teema ei ole primaarne, siis on kõige mõnusam pildistada stuudios, kus on olemas avar ruum, erinevad pildistamise n

Pildistamise ajal on kõige olulisem ennast mugavalt ja rõõmsalt tunda. Ära karda, et fotograaf on liiga uudishimulik küsides erinevaid küsimusi sinu kohtaJ. See aitab sul lõõgastuda, mõelda häid mõtteid ja ka naer suule saada. Nii on sinul mõnusam poseerida ja fotograafil pildistada.

 

Pildistamise esimeses pooles proovimega tabada loomulikumaid pilte koos tavapärasemate poosidega. Aja möödudes proovime erinevaid poose ja asukohti stuudios, valguse ja aksessuaaride kasutamist. Kellel on rohkem kui üks rõivakomplekt kaasas, siis teeme ka selle vahetuse.

Portree pildistamine ei tähenda vaid pilte Sinu näost. Selle aja sees jõuame katsetada erinevaid poose, nurki ja mängida valgusega. Selle kõige tulemusel valmivad sinust mitmed erinevad ja kaunid fotod.

 

Pea meeles, et pildistamine on kui näitlemine. Ja näitleja on meis igaühes olemas JSa oled eelnevalt fotograafiga suheldnud, vaadanud internetis erinevaid pilte ja ideid, saanud tuttavatelt häid soovitusi, kuid lõplik käsikiri valmis ikka kohapeal. Fotograaf aitab sul leida õiget lugu ja poose, loob erinevaid nurgakesi ja keskkondi kas mõne rõivastuse või emotsiooni jäädvustamiseks. See on kahepoolne usaldus – fotograaf kuulab ära Sinu soovid ja nägemused ning annab Sulle enda kogemusest uusi nõuandeid ja nippe juurde.

 

Julget meelt ja lõbusat katsetamist!

Fotosessiooni pildid
Portreefoto fotostuudios
Fotosessioon fotostuudios

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com