fbpx
Image Alt

Fotosessioonid

  /  Buduaaripidu   /  Viis põhjust buduaaripeo korraldamiseks
Buduaar

5 põhjust buduaaripeo korraldamiseks

Tüdrukuteõhtu: Buduaaripeod on imelised tüdrukuteõhtu kingid! Need võivad saada ka kauniks sidemete loomise võimaluseks pruudile ja pruutneitsitele enne tähtsat päeva. Sa mitte ainult ei saa aega veeta oma kallimate sõpradega, vaid ühtlasi saad samal ajal luua ka ideaalse kingituse peigmehele!

 

Naisteõhtu: Mõnikord naised  tahavad lihtsalt lõbutseda. Veeda pärastlõuna soengus ja meigitoolis hellituste saatel ning luba fotograafil end supermodellina tundma panna. Pärast viimase sõbranna sessiooni krabage takso ja vallutage linn – te näete juba välja nagu kuumimad kaunitarid!

 

Sünnipäevapidu: Mis oleks veel parem viis tähistamaks! Oled sa saabumas kelmikatesse 30ndatesse? Või hoopis nauditavatesse 40ndatesse? 50 on uus 25? See on ideaalne koht sünnipäeva pidamiseks. Miks mitte tähistada seda naist, kelleks oled aastatega saanud? Buduaaripidu on parim viis oma ilu esile tuua ning jäädvustada see kuum naine, keda su sõbrad igapäevaselt näevad.

 

Sidemete loomiseks:  Sidemete loomise üritused on ideaalsed meeskonnategevused. Naisettevõtjad broneerivad tihtipeale buduaaripidusid, et süstida tiimikaaslastesse enesekindlust ning õpetada neid oma nõrgemaid külgi tugevuseks muutma.

 

Naiste-päev: See on üsna sarnane naisteõhtule… ainult et see toimub päeval. Olgem ausad, mõned meist on juba emad ja ei saa endale pikki väljasveedetud õhtuid lubada. Seetõttu miks mitte broneerida varajane buduaaripidu ja lõpetada see näiteks brunchiga. Niimoodi saate koos mõnusalt aega veeta, mimosasid nautida ning sellegipoolest jõuda koju just parajal ajal, et õhtu koos mehe ja lastega veeta.

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com