fbpx
Image Alt

Fotosessioonid

  /  Fotosessioon   /  Tee paremaid pilte, võttes igast poosist viimast

Tee paremaid pilte, võttes igast poosist viimast

 

Tee paremaid pilte, võttes igast poosist viimast

 

Sa paned lastele nende kõige kenamad riided selga ja kutsud nad välja harjutama.

Sa sätid nad, igaüks täpselt õige koha peale, lased kaamera poole naeratada ja suundud oma kohale, et teha See ideaalne pilt, mida sõprade ja perega jagada.

Asi läheb kiiresti allamäge… Kaameraseadistused on õiged, aga pildid ei tule ikkagi sellised, nagu ette kujutasid.

Ma mäletan, et olin nii pettunud. Mul oli kogu vajalik info, et luua ilusaid pilte, aga see ei tõlgendunud kuidagi mu lõpptulemustesse.

Siis ma proovisin midagi, mis töötas. Ma lõpetasin Selle ideaalse pildi tagaajamise. Ja lõpuks ometi suutsin luua lõbusaid pilte, mille üle uhkust tunda.

Selle asemel, et ühte poosi ühel moel jäädvustada, jäädvustasin ma ühe hetke mitmel moel.

 Tee kindlaks oma asukoht ja kaameraseaded

Alati alusta sellest, et asetad pildistatavad valguse kätte selles kohas, kus pildistada kavatsed. Kontrolli üle oma seaded, et need oleksid su kaameras nii perfektsed kui vähegi võimalik.

Mine lähemale. Veel lähemale

Kui nad on asendisse sätitud ja su kaamera seadistatud, hakka pildistama. Alusta sellest, et lased neil kaamerasse vaadata.

Mine paar sammu lähemale ja julgusta neid omavahel suhtlema. Lapsed armastavad üksteist kõditada, beebit musitada või lihtsalt naljakaid nägusid teha!

Mine veelgi lähemale ja pildista fokusseeritult, keskendudes väikestele detailidele nagu pisikesed käed üksteist hoidmas…

Liigu pildistatavate ümber, pildistades nii paljudest erinevatest nurkadest kui võimalik. Sind võib üllatada, kui väga hakkad armastama vaatenurka, mida polnud kunagi varem kasutanud!

Liigu küljele

Kui astud oma sätitud stseenist korra kõrvale, on sul võimalus tabada samad hetked uuel moel. Ümbrus, valgus ja pildi esteetika on nüüd täiesti teine. Sul on nüüd nii palju uusi võtteid, et ei pruugi suuta oma lemmikut validagi.

Pildista ülevalt või alt

Erinevatele tasemetele laskumine on veel üks ideaalne viis, et luua mitmeid visuaale samast hetkest. Pildista ülalt-alla vaates ja siis jällegi samalt tasemelt.

Kui sul on kaamera ees ainult üks isik, siis saad luua erinevaid pilte, kui julgustad teda kaameraga suhtlema. Seejärel lase tal pilk eemale suunata. Teeseldud naer kulub alati marjaks ära ning näeb kelmikas välja!

 

 

Kui püüad panna lapsed poseerima, võta igast poosist viimast. Liigu ringi, et tabada iga poos erinevatest nurkadest ja kõrgustest.

Ära keskendu perfektsele fotole, vaid mõtle, kuidas hetke võimalikult loomulikult tabada. Kui lubad endal vabalt võtta, siis suudad luua imelisi pilte, mis jäävad igaveseks.

 

Lõbusaid võtteid kaasahaaravamateks piltideks:

  • Alati, kui kleit on pildil, lase neid lehvitada ja keerutada. Lapsed armastavad keerutamist!
  • Lase pildistatavatel silmad sulgeda ja “kolme” peal avada. See tekitab alati lõbusat elevust!
  • Väikesed poisid armastavad väga oma hüppevõimet näidata.
  • Lase neil “Kes aias” mängida – saad suure tõenäosusega oma uued lemmikvõtted.
  • Kui lapsed koos istuvad, lase neil üksteisele võimalikult lähedale pugeda.
  • Palu lapsel teeselda tema lemmiklooma. Sa saad võimaluse jäädvustada naljakaid möirgeid ja urinaid vaheldumisi siiraste suurte naeratustega.
Fotosessioonil olle
Paremad pildid fotosessioonil
Fotostuudio fotod

Post a Comment

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com